Menu Sluiten

Omzetting naar BV

 

Misschien bent u enige tijd geleden gestart met uw onderneming, er niet direct van uitgaande dat uw onderneming flink zou gaan groeien. Of misschien heeft u zich goed laten voorlichten voordat u begon met de onderneming, en was de vorm die u destijds gekozen heeft fiscaal gezien de meest voordelige en wilt u graag weten of dit nog steeds het geval is. Maar ook wanneer u grotere verplichtingen aangaat, zoals de aanschaf van een pand of het aannemen van personeel, kan het interessant zijn om uw onderneming om te zetten naar een Besloten Vennootschap (BV). Wij kunnen u hierin adviseren en indien nodig begeleiden. Ook voor het omzetten van uw eenmanszaak, VOF of maatschap in een BV staat Administratiekantoor Zeeland graag voor u klaar!

Bent u nieuwschierig of er voor u fiscaal voordeel te behalen valt als u ervoor kiest uw eenmanszaak, VOF of maatschap om te zetten in een BV? Of wilt u graag weten welke (andere) voordelen er voor de rechtsvorm BV gelden die mogelijk voor u interessant zijn?

Kortom: wilt u een adviesgesprek voor de mogelijkheden om uw onderneming onder te brengen in een BV, en wilt u graag weten wat daar allemaal bij komt kijken en wat de voor- en nadelen zijn?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.