Menu Sluiten

 

Administratiekantoor Zeeland verricht diensten voor zowel ondernemers als particulieren. Onze focus ligt daarbij op de particulieren en ondernemers in de regio’s Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Zo hebben wij klanten in Middelburg, Vlissingen, Sas van Gent, Terneuzen, Axel, Hulst en nog veel meer mooie dorpen en steden in Zeeland! Onze klanten variëren van een eenmanszaak, zzper, vennootschap onder firma (VOF) of maatschap. Maar ook de grotere ondernemers zijn klant bij ons, zoals de Besloten Vennootschappen (BV). Daarnaast verzorgen wij ook particuliere aangiften, zoals de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting in Nederland en aangiften personenbelasting Belgisch Niet Inwoners (BNI) in België.

Met veel ervaring in grensoverschrijdende zaken, zoals grensarbeid in België.

Ook als u veel over de grens onderneemt met uw eigen bedrijf en intracommunautaire leveringen heeft, verzorgen wij uw administratie en/of aangiften en geven we advies op maat. Geen ondernemer, maar wel in loondienst in België terwijl u in Nederland woont of juist andersom? Wij helpen u graag met uw aangiften inkomstenbelasting in zowel Nederland als België.

 

 

Bent u grensarbeider in Belgie, maar woont u in Nederland? Of gaat u binnenkort migreren vanuit Belgie naar Nederland? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website speciaal voor grensarbeiders:

www.grensarbeidbelgie.nl