Menu Sluiten

Diensten

 

Administratiekantoor Zeeland verricht diensten voor zowel ondernemers als particulieren. Onze focus ligt daarbij op de particulieren en ondernemers in de regio’s Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Zo hebben wij klanten in Middelburg, Vlissingen, Sas van Gent, Terneuzen, Axel, Hulst en nog veel meer mooie dorpen en steden in Zeeland! Onze klanten variëren van een eenmanszaak, zzper, vennootschap onder firma (VOF) of maatschap. Maar ook de grotere ondernemers zijn klant bij ons, zoals de Besloten Vennootschappen (BV). Daarnaast verzorgen wij ook particuliere aangiften, zoals de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting in Nederland en aangiften personenbelasting Belgisch Niet Inwoners (BNI) in België.

Met veel ervaring in grensoverschrijdende zaken, zoals grensarbeid in België.

Ook als u veel over de grens onderneemt met uw eigen bedrijf en intracommunautaire leveringen heeft, verzorgen wij uw administratie en/of aangiften en geven we advies op maat. Geen ondernemer, maar wel in loondienst in België terwijl u in Nederland woont of juist andersom? Wij helpen u graag met uw aangiften inkomstenbelasting in zowel Nederland als België.

Gaat u binnenkort migreren van België naar Nederland?

Neem gerust contact op voor een adviesgesprek, zonder kosten, om inzicht te krijgen in de fiscale gevolgen van migratie.

Stukken ophalen, brengen, aan huis of online? Bij Administratiekantoor Zeeland kan het allemaal!

Wilt u de administratie van uw onderneming uitbesteden? Dit nemen wij graag voor u uit handen. Daarbij bespreken we wat voor u de voorkeur heeft: volledig online, of juist persoonlijk. In onze beveiligde online omgeving kunt u gemakkelijk en veilig uw stukken plaatsen, zodat wij vanaf daar met de boekhouding van start kunnen. Wilt u liever de spullen brengen naar kantoor? Dan is dat ook geen probleem. In overleg is het zelfs mogelijk dat wij de boekhouding bij u aan huis komen verzorgen in regio Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of Zuid-Beveland! Bij Administratiekantoor Zeeland beslist te klant wat voor het verzorgen van hun boekhouding het fijnste werkt. Zo komen we u graag een beetje tegemoet!