Menu Sluiten

Administratiekantoor Zeeland is in maart 2018 opgericht door Imara Huijser-Dorresteijn. Per 1 januari 2021 heeft Ankie De Klerck – Lumens zich bij haar gevoegd als compagnon. Administratiekantoor Zeeland is gevestigd in Kloosterzande, Zeeuws-Vlaanderen en beheert klantendossiers in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Denk bijvoorbeeld aan Hulst, Terneuzen, Sas van Gent, Middelburg of Vlissingen, maar ook de kleinere dorpen en steden behoren tot ons werkgebied. Ons motto daarbij is simpel: flexibel in werkwijze, vastberaden in service en tegen een eerlijk tarief. Daarbij willen wij de ondernemers in de vormen eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), maatschap en Besloten Vennootschap (BV) zo goed mogelijk van dienst zijn, op een wijze die zij het fijnste vinden. Wilt u het liefst persoonlijk contact, zoals bijvoorbeeld het brengen of halen van de stukken waarbij u gelijk een contactmoment heeft? Of misschien wilt u zelfs dat wij de boekhouding bij u aan de eettafel komen verzorgen? Alles is bespreekbaar. Ook hebben wij een online klantenportaal ingericht, waar u veilig en vertrouwd uw stukken online kunt uploaden, inzien en downloaden. Digitaal behoort dus ook tot de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Imara heeft ervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren, tot zij in contact kwam met een belastingkantoor in Axel (GAMJ Advies). Per 1 maart 2018 is de klantenportefeuille met betrekking tot de ondernemers overgenomen, en inmiddels is het bedrijf gestaag gegroeid. Imara specialiseert zich vanuit haar Bachelor Accountancy voornamelijk in vraagstukken van de ondernemers, evenals bijbehorende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de jaarrekening, btw-aangifte en advisering. Vanaf 2020 verzorgt zij de aangiften inkomstenbelasting voor ondernemers, particulieren en grensarbeiders, nadat zij gestart is met de aanvullende (post-Bachelor) opleiding als Fiscaal Adviseur. Hiermee wordt het grootste deel van de Nederlandse Wetgeving opgevangen op zowel fiscaal als accountancyvlak.

Vanaf 2019 sluit ook Jan van der Laan zich aan bij het kantoor. Jan is de oprichter van Adviesbureau Jan van der Laan, en wil de komende jaren zijn werkzaamheden gaan afbouwen. Ook de ondernemers van Jan zijn overgegaan naar Administratiekantoor Zeeland, maar Jan blijft op de achtergrond meehelpen. Jan neemt, naast een flink rugzakje vol kennis van fiscale regelgeving, ook kennis van pensioenen met zich mee. Op deze manier hopen we dan ook velen particulieren en ondernemers in de regio’s Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland te kunnen helpen met hun administraties en aangiften.

Per 1 april 2019 is Linda Huijser parttime in dienst getreden bij ons kantoor. Het kan dus goed zijn dat u haar zowel telefonisch als persoonlijk te zien of te spreken krijgt bij ons contactmoment. Linda heeft een achtergrond in administratieve dienstverlening, en draagt met name in de drukke perioden (omzetbelastingaangiften bijvoorbeeld) haar steentje bij. Linda richt zich daarbij op de ondernemers en bijbehorende boekhoudingen.

Per 1 januari 2021 is Ankie De Klerck – Lumens als compagnon toegetreden tot het kantoor. Ankie is ruim 10 jaar werkzaam geweest in de bank- en verzekeringssector in België en kwam tijdens haar studies in België ook al in aanraking met de Accountancyvakken. Nadat haar echtgenoot een aantal jaren geleden de overstap maakte naar een eigen bedrijf, stond Ankie in voor de boekhouding hiervan en leerde hierdoor ook Imara kennen. De afgelopen jaren versterkte bij Ankie het gevoel om naar de Accountancysector over te stappen en was Imara op zoek naar een geschikte kandidaat als compagnon voor het kantoor. In 2020 hebben Ankie en Imara elkaar nog beter leren kennen en is gebleken dat zij op een fijne manier te kunnen samenwerken met de toetreding van Ankie als compagnon als gevolg. Omdat Ankie oorspronkelijk geschoold is vanuit België, ondanks haar Nederlandse ‘roots’, en tevens jarenlange werkervaring daar heeft opgebouwd, is zij een mooie tegenhanger op de reeds aanwezige kennis en ervaring binnen het kantoor. Omdat er in Zeeuws-Vlaanderen meer en meer sprake is van grensarbeiders en bedrijven die zowel in Nederland als België actief zijn ziet Ankie het als een mooie uitdaging om haar kennis hierover te vergroten, zodat we ook deze grensoverschrijdende zaken mooi kunnen opvolgen.