Menu Sluiten

Administratiekantoor Zeeland is gevestigd in Kloosterzande, Zeeuws-Vlaanderen en beheert klantendossiers in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Denk bijvoorbeeld aan Hulst, Terneuzen, Sas van Gent, Middelburg of Vlissingen, maar ook de kleinere dorpen en steden behoren tot ons werkgebied.

Ons motto daarbij is simpel: 

Flexibel in werkwijze, vastberaden in service en tegen een eerlijk tarief

Daarbij willen wij de ondernemers in de vormen eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), maatschap en Besloten Vennootschap (BV) zo goed mogelijk van dienst zijn, op een wijze die zij het fijnste vinden. Wilt u het liefst persoonlijk contact, zoals bijvoorbeeld het brengen of halen van de stukken waarbij u gelijk een contactmoment heeft? Of misschien wilt u zelfs dat wij de boekhouding bij u aan de eettafel komen verzorgen? Of werkt u liever samen op afstand door alles digitaal aan te leveren?
Alles is bespreekbaar.

Particulieren én grensarbeiders zijn ook van harte welkom bij ons kantoor.
Voor de grensarbeiders hebben we een eigen, informatieve website opgericht:

www.grensarbeidbelgie.nl

Wie zijn wij?

Imara Huijser – Dorresteijn
Monique de Rechter – de Kock
Linda Huijser – van der Kroft

Per 1 maart 2018 is het kantoor door Imara opgericht, waarbij met name ondernemers werden bediend. Dit omdat zij uit de Accountancy sector komt, waarbij de ondernemer centraal staat.

Door overname van een ander kantoor werd daarnaast voor ruim 10 jaar aan praktijkervaring in grensarbeiders verkregen.

Later heeft Imara ook de Post-Bachelor Fiscaal Adviseur voltooid bij de FSDC, waardoor een verdieping van de aanwezige fiscale kennis werd verkregen.

Sindsdien verzorgt het kantoor ook voor particulieren én grensarbeiders de aangiften inkomstenbelasting, erfbelasting en meer.

Per 19 september 2022 is Monique de Rechter – de Kock ons team komen versterken.

Monique heeft jarenlange ervaring in zowel administratieve als secretariële taken.

Zo weet zij precies hoe zij de klantendossiers moet beheren, neemt zij met veel plezier de telefoon op, en verwerkt ze de boekhoudingen van ondernemers.

Op ons kantoor zal zij deze kennis verder gaan uitbreiden, waardoor u Monique naast telefonisch, ook tijdens de kantoorafspraken zult gaan spreken.

Monique richt zich met name op de belastingaangiften, boekhoudingen en het klantcontact.

Per 1 april 2019 is Linda Huijser parttime in dienst getreden bij ons kantoor.

Linda heeft een achtergrond in administratieve dienstverlening, en draagt met name in de drukke perioden (omzetbelastingaangiften bijvoorbeeld) haar steentje bij.

Ze verwerkt de boekhoudingen van de ondernemers en verricht voorbereidende werkzaamheden voor de aangiften omzetbelasting en jaarafsluitingen.

Linda richt zich met name op de ondernemers en doet dat met veel plezier en accuraatheid.