Menu Sluiten

Klantenportaal: Vboxx

Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk naar wens van dienst te zijn. Dat betekent dat we zowel persoonlijk langskomen om de administratie of aangifte te regelen, maar dat klanten ook (deels) online kunnen samenwerken met ons. Dit doen wij via een beveiligde omgeving. Via onderstaande link kunt u inloggen op uw eigen, online klantenportaal waar u alle stukken die wij voor u klaarzetten kunt inzien of downloaden.

Vboxx Klantenportaal

Handige links

Hieronder staan een aantal links die een toegevoegde waarde voor u kunnen hebben. Bijvoorbeeld als u grensarbeider bent en meer informatie wilt over het werken in België en het wonen in Nederland of andersom. Maar ook als u de WOZ-waarde van uw woning wilt weten voor het doen van de aangifte. Denkt u dat de link voor u interessant kan zijn? Neem gerust een kijkje! Het kan ook voorkomen dat wij u naar onze pagina doorverwijzen om zo benodigde informatie te kunnen raadplegen via onderstaande links:

Grensarbeid Belgie – onze website met álle informatie voor grensarbeiders én de mogelijkheid alle documenten digitaal aan te leveren!

Kamer van Koophandel

Pensioenoverzicht

WOZ-waarde woning

Mist u nog een link naar een belangrijke pagina? Geef het ons gerust door via info@administratiezeeland.nl!