Menu Sluiten

Tarieven particulieren

Benieuwd wat de tarieven met betrekking tot onze particuliere klanten zijn?

De tarieven voor de aangiften inkomstenbelasting / personenbelasting per 1 januari 2021 vindt u hier:

Particulieren en grensarbeiders

Tarieven ondernemers

Benieuwd wat onze dienstverlening voor uw onderneming zou kosten? We maken graag een afspraak om uw onderneming en bijkomende boekhouding te bespreken, zodat we een offerte voor u kunnen uitbrengen. Daarbij hanteren we vaste, lage tarieven. Wij helpen u graag met het verwerken van de boekhouding, het indienen van de aangiften omzetbelasting (btw-aangiften), het opstellen van de jaarrekening, en meer. Ook als u zelf het nodige doet, bent u bij ons van harte welkom. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook één keer per jaar de boekhouding doorlopen en corrigeren, en de jaarrekening opstellen. Alles is bespreekbaar.

Advies en vragen krijgt u bij ons gratis, als klant zijnde.

Moeten we verder actie ondernemen, en komt daar wat meer bij kijken? Dan stemmen we vooraf met u af welke kosten daar eventueel bij komen kijken.

Startende ondernemer?

Voor startende ondernemers hebben we een speciaal tarief: voor slechts € 100,00 per kwartaal (exclusief btw) verzorgen wij de boekhouding, aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) en de jaarrekening het eerste jaar. Zo krijgt u als starter de ruimte om eerst uw bedrijf op te zetten, zonder dat u direct grote uitgaven heeft voor de (verplichte) aangiften.

Na het eerste jaar gaan we in overleg kijken naar de omvang van de boekhouding en de aanpassing voor het kwartaaltarief. Dit wordt u dus nooit zomaar opgelegd, maar gaat altijd in goed overleg. Op deze manier helpen we u graag opstarten en staan we u bij met alle nieuwe verantwoordelijkheden die u krijgt.

Is uw onderneming na dat eerste jaar nog niet helemaal goed opgestart? Dan is het mogelijk dit tarief te verlengen.

Benieuwd welke tarieven we voor bestaande ondernemers hanteren? U kunt online een offerte opvragen, waarbij u op korte termijn een offerte ontvangt.

Klik hier om vrijblijvend een offerte op te vragen!